Czarna Góra Resort to całoroczne centrum górskich aktywności outdoorowych z ośrodkiem narciarskim i Bike Parkiem na czele, nowoczesne hotele i apartamentowce z zapleczem konferencyjnym, skibary i restauracje oraz centra SPA & wellness.
Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i
pracę w przyjaznej atmosferze.
Kierownik do spraw gastronomii, jak sugeruje sama nazwa stanowiska, jest osobą odpowiedzialną za nadzorowanie i koordynowanie prac podległego personelu, zajmującego się gastronomiczną stroną funkcjonowania hotelu, restauracji, etc.
Głównym zadaniem kierownika jest zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych posiłków, weryfikowanie prac personelu pod kątem wewnętrznych norm jakości i założonego harmonogramu. Jeżeli interesuje Cię praca nad dynamicznie rozwijającą się i ciekawą marką, zapraszamy do aplikowania na stanowisko: Kierownik Gastronomii
Miejsce pracy: Sienna, Stronie Śląskie
Forma zatrudnienia: umowa o pracę, kontrakt b2b
Zakres obowiązków:
samodzielne i kompleksowe zarządzanie Działem Gastronomii,
odpowiedzialność za zapewnienie wysokiej jakości świadczonych przez hotel usług zgodnie ze standardami i procedurami
współtworzenie budżetów, polityki cenowej, strategii sprzedażowej oraz operacyjnej,
kierowanie i nadzorowanie pracą kelnerów i barmanów
rekrutacja oraz szkolenie podległego zespołu
zapewnienie sprawnego skoordynowania działań ludzi, maszyn i urządzeń by stworzyć najlepszej jakości produkty gastronomiczne,
utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek,
nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu,
monitoring trendów w zakresie Gastronomii,
tworzenie właściwej atmosfery pracy.
planowanie, rozliczanie i kontrola pracy podległego zespołu
współpraca z innymi działami w celu upewnienia dobrej jakości usług w całym hotelu
koordynowanie cyklicznych wydarzeń w restauracji oraz wprowadzanie nowego menu
kontrola stanów magazynowych i zamawianie towaru
zapewnienie prawidłowego przepływu dokumentacji związanej z zatrudnieniem pracowników działu gastronomii
Nasze oczekiwania:
minimum 2 lata doświadczenia zawodowego na równorzędnym stanowisku kierowniczym w dziale gastronomii
umiejętność kompleksowego zarządzania gastronomią w hotelu
bardzo dobrze rozwinięte zdolności interpersonalne, dobra organizacja pracy własnej i zespołu
zdolności analityczne, odporność na stres i wysoka kultura osobista
umiejętność delegowania zadań i motywowania zespołu
umiejętność gospodarowania towarem oraz nadzór nad gospodarką magazynową
zaangażowanie oraz dyspozycyjność
tworzenie raportów i zestawień
miła aparycja i wysoka kultura osobista
dużo uśmiechu i pozytywnego nastawienia
umiejętności motywacyjne, szkoleniowe
umiejętność szybkiego reagowania i znajdywania rozwiązań w stresujących sytuacjach
Oferujemy:
pracę z ciekawą marką
elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)
swobodną atmosferę
zakwaterowanie
możliwość rozwoju i współpracy z doświadczonym i dynamicznym zespołem tworzącym przyjazną i twórczą atmosferę
prywatna opieka medyczna
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres anna.mikusek@cgresort.pl wraz z dodaniem poniższych klauzuli lub kontakt telefoniczny +48 531 362 433:
“Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).”
“Wyrażam zgodę na kontakt z moją osobą w trakcie procesu rekrutacyjnego za pośrednictwem telekomunikacyjnych urządzeń końcowych, m.in. za pośrednictwem poczty elektronicznej.”