Czarna Góra Resort to całoroczne centrum górskich aktywności outdoorowych z ośrodkiem narciarskim i Bike Parkiem na czele, nowoczesne hotele i apartamentowce z zapleczem konferencyjnym, skibary i restauracje oraz centra SPA & wellnes.
Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze. Jeżeli interesuje Cię praca nad dynamicznie rozwijającą się i ciekawą marką, zapraszamy do aplikowania na stanowisko: Dyrektora Gastronomii i Wellness.
Miejsce pracy: Sienna, Stronie Śląskie
Forma zatrudnienia: umowa o pracę, kontrakt b2b
Zakres obowiązków:
zarządzanie i nadzór nad restauracjami: Panorama, Ski Bar wraz z kuchnią hotelową, Karczma Czarna Góra, oraz innymi sezonowymi punktami gastronomicznymi znajdującymi się na terenie Czarna Góra Resort;
pełne Zarządzanie operacyjne zapleczem gastronomicznym włączając w to Zarządzanie personelem, rekrutację, szkolenia oraz motywację pracowników;
zapewnienie wysokiego standardu obsługi gości oraz utrzymanie doskonałej reputacji;
opracowywanie strategii marketingowo-sprzedażowej poszczególnych punktów gastronomicznych;
odpowiedzialność za kontrolę zapasów, zamówienia i utrzymanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa;
kontrola kosztów i optymalizacja procesów w dziale gastronomii, zarządzanie kosztami w celu optymalizacji zysku operacyjnego;
opracowywanie i kontrola budżetu gastronomii;
planowanie i koordynacja działań związanych z rozbudową oraz otwieraniem nowych placówek;
zarządzanie i nadzór nad strefami Spa i Wellness we wszystkich obiektach resortu;
opracowywanie strategii marketingowo – sprzedażowej dla Wellness;
pełne zarządzanie personelem Wellness, rekrutacja i szkolenie, kontrola kosztów;
opracowywanie strategii współpracy oraz prowadzenie negocjacji z operatorami apartamentów na terenie Czarna Góra Resort;
monitorowanie wyników finansowych i raportowanie do Zarządu;
opracowywanie i wdrażanie procedur i instrukcji pracy, nadzór nad przestrzeganiem przepisów, BHP, procedur HACCP i regulacji;
przestrzegania i monitorowanie warunków wykonywania działalności gospodarczej określonymi przepisami Prawa (koncesje, przeglądy kas fiskalnych itd.)
Nasze wymagania:
minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej, w tym mile widziane udokumentowane sukcesy w zarządzaniu dużymi sieciami restauracyjnymi lub obiektami gastronomicznymi;
mile widziane doświadczenie w obszarze Wellness;
umiejętność efektywnego zarządzania zespołem;
znajomość rynku gastronomicznego i doświadczenie w przygotowywaniu ofert na przetargi;
wykształcenie wyższe z zakresu zarządzania, hotelarstwa lub pokrewnego;
umiejętność analizy rynkowej i planowania strategicznego;
znajomość podstawowych zagadnień księgowych, rozliczania i raportowania;
doskonała organizacja pracy, priorytetyzacja i delegowanie zadań;
umiejętność efektywnej komunikacji i budowania relacji zarówno wewnątrz firmy, jak i z klientami oraz partnerami biznesowymi;
aktywne prawo jazdy kat. B;
wysoka kultura osobista i komunikatywność;
Oferujemy:
pracę w dynamicznie rozwijającej się grupie kapitałowej o wieloletniej tradycji na rynku;
doświadczony i zgrany zespół, współpracę na zasadach partnerskich;
W dokumentach aplikacyjnych prosimy o zamieszczenie następującego oświadczenia:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej oraz przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Informujemy, że Administratorem danych jest HIG „Czarna Góra” spółka akcyjna spółka komandytowa.
Klauzula informacyjna RODO dostępna jest pod adresem: czarnagora.pl/hig