Czarna Góra Resort to całoroczne centrum górskich aktywności outdoorowych z ośrodkiem narciarskim i Bike Parkiem na czele, nowoczesne hotele i apartamentowce z zapleczem konferencyjnym, skibary i restauracje oraz centra SPA & wellness.
Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i
pracę w przyjaznej atmosferze.
Kierownik do spraw gastronomii, jak sugeruje sama nazwa stanowiska, jest osobą odpowiedzialną za nadzorowanie i koordynowanie prac podległego personelu, zajmującego się gastronomiczną stroną funkcjonowania hotelu, restauracji, etc.
Głównym zadaniem kierownika jest zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych posiłków, weryfikowanie prac personelu pod kątem wewnętrznych norm jakości i założonego harmonogramu. Jeżeli interesuje Cię praca nad dynamicznie rozwijającą się i ciekawą marką, zapraszamy do aplikowania na stanowisko: Dyrektor Gastronomii
Miejsce pracy: Sienna, Stronie Śląskie
Forma zatrudnienia: umowa o pracę, kontrakt b2b
Zakres obowiązków:
zarządzanie i nadzór nad restauracjami: Panorama, Ski Bar wraz z kuchnią hotelową, Karczma Czarna Góra, oraz innymi sezonowymi punktami gastronomicznymi znajdującymi się na terenie Czarna Góra Resort;
pełne Zarządzanie operacyjne zapleczem gastronomicznym włączając w to Zarządzanie personelem, rekrutację, szkolenia oraz motywację pracowników;
zapewnienie wysokiego standardu obsługi gości oraz utrzymanie doskonałej reputacji;
opracowywanie strategii marketingowo-sprzedażowej poszczególnych punktów gastronomicznych;
odpowiedzialność za kontrolę zapasów, zamówienia i utrzymanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa;
kontrola kosztów i optymalizacja procesów w dziale gastronomii, zarządzanie kosztami w celu optymalizacji zysku operacyjnego;
opracowywanie i kontrola budżetu gastronomii;
planowanie i koordynacja działań związanych z rozbudową oraz otwieraniem nowych placówek;
opracowywanie strategii współpracy oraz prowadzenie negocjacji z operatorami apartamentów na terenie Czarna Góra Resort;
monitorowanie wyników finansowych i raportowanie do Zarządu;
opracowywanie i wdrażanie procedur i instrukcji pracy, nadzór nad przestrzeganiem przepisów, BHP, procedur HACCP i regulacji;
przestrzegania i monitorowanie warunków wykonywania działalności gospodarczej określonymi przepisami Prawa (koncesje, przeglądy kas fiskalnych itd.)
Nasze wymagania:
minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej, w tym mile widziane udokumentowane sukcesy w zarządzaniu dużymi sieciami restauracyjnymi lub obiektami gastronomicznymi;
umiejętność efektywnego zarządzania zespołem.
znajomość rynku gastronomicznego i doświadczenie w przygotowywaniu ofert na przetargi;
wykształcenie wyższe z zakresu zarządzania, hotelarstwa lub pokrewnego;
umiejętność analizy rynkowej i planowania strategicznego;
znajomość podstawowych zagadnień księgowych, rozliczania i raportowania.
doskonała organizacja pracy, priorytetyzacja i delegowanie zadań;
umiejętność efektywnej komunikacji i budowania relacji zarówno wewnątrz firmy, jak i z klientami oraz partnerami biznesowymi;
aktywne prawo jazdy kat. B;
wysoka kultura osobista i komunikatywność.
Oferujemy:
pracę w dynamicznie rozwijającej się grupie kapitałowej o wieloletniej tradycji na rynku;
doświadczony i zgrany zespół, współpracę na zasadach partnerskich;
elastyczny czas pracy;
spotkania integracyjne;
brak dress code’u;
zakwaterowanie;
zniżki na firmowe usługi.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres anna.mikusek@cgresort.pl wraz z dodaniem poniższych klauzuli lub kontakt telefoniczny +48 531 362 433:
“Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).”
“Wyrażam zgodę na kontakt z moją osobą w trakcie procesu rekrutacyjnego za pośrednictwem telekomunikacyjnych urządzeń końcowych, m.in. za pośrednictwem poczty elektronicznej.”